23 & 24
OKTOBER 2024

TITECA PRO ACCOUNTANTS & EXPERTS

Exposantenlijst 2024

TITECA PRO ACCOUNTANTS & EXPERTS

Titeca is geen traditioneel boekhoudkantoor. Wij geloven in samen-werken. En dat start reeds binnenin onze organisatie. Ook al hebben onze pro accountants een zeer brede kijk op alle mogelijke ondernemersdomeinen, af en toe moeten ook zij beroep doen op specialisten. Bij Titeca zitten die experten amper enkele meters verderop… Wij zijn één familie. En dat voel je als klant. Bij elke toekomstbepalende beslissing kan je dan ook rekenen op de kennis en ervaring van onze pro experts.

Website
Productgroep
DIENSTVERLENING
Shape Created with Sketch.
Website Catalogus
Productgroep
DIENSTVERLENING
Nieuws van de exposanten
06/09/2024

Het groeiverhaal van Titeca pro accountants en pro experts leest als een meeslepende roman. Nadat de onderneming in Roeselare het levenslicht zag zijn er intussen al 13 kantoren in West- en Oost-Vlaanderen. De teams van CEO Jurka Vanthournout ontzorgen vanuit deze locaties heel wat plaatselijke zelfstandigen, vrije beroepers, kmo’s en grotere ondernemingen.

Jobplatform
06/09/2024

💪 Hou jij van impact maken samen met je team? 💰 Heb jij interesse in cijfers, boekhouding en/of ondernemerschap? 📈 Krijg je energie van inzichten creëren en toekomstmogelijkheden verkennen? Daarom is dit jouw droomjob!






Verzenden

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden terwijl je deze site bezoekt. Meer info over cookies