23 & 24
OKTOBER 2024

ONESTA CONSULTANCY

Exposantenlijst 2024

ONESTA CONSULTANCY

Onesta is een adviesbureau dat gespecialiseerd is in het begeleiden van organisaties bij het implementeren of verbeteren van kwaliteits-, veiligheids-, en milieumanagementsystemen.

Wij stellen onze doorgedreven kennis ter beschikking om ondernemingen uit allerlei sectoren te helpen om hun organisatie naar een hoger niveau te tillen. Samen werken wij een strategie, missie, visie en doelstellingen uit en stellen we een concreet actieplan op. We vinden het hierbij zeer belangrijk om diensten aan te bieden op maat van elke klant, zowel klein als groot, binnen elke sector. Zowel veiligheid, kwaliteit als duurzaam ondernemen worden op een geïntegreerde manier verankerd in uw bedrijfsvoering. Wij zijn ervan overtuigd dat wij met onze gedegen kennis van wetgeving, normering en onze expertise uit de praktijk, een meerwaarde kunnen bieden voor elke onderneming.

Dankzij onze persoonlijke aanpak, waarbij onze consultants zeer betrokken zijn bij het slagen van elk project, geloven wij dat wij het verschil kunnen maken.

Website
Productgroep
BOUW, DIENSTVERLENING, INDUSTRIE, LOGISTIEK, TRANSPORT
Shape Created with Sketch.
Website Catalogus
Productgroep
BOUW, DIENSTVERLENING, INDUSTRIE, LOGISTIEK, TRANSPORT
Foto's





Verzenden

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden terwijl je deze site bezoekt. Meer info over cookies