23 & 24
OKTOBER 2024

ALFA SHIRT

Exposantenlijst 2024

ALFA SHIRT

Alfa Shirt is een state of the art textieldrukkerij en borduuratelier in Oostkamp. Sinds 1993 zijn we dé referentie voor het bedrukken en borduren van gepersonaliseerd textiel. Van Bedrijfs-, sport- en promotiekleding tot coole fashion en merchandise zoals totebags en beanies…

In 1993 krijgt Benoît Clarysse tijdens zijn studies rechten het idee om bedrukte T-shirts te maken op zijn kot in Leuven. Een schot in de roos zo blijkt, want al snel krijgt hij bestellingen van grote spelers zoals Henkel, Philip Morris en IMB. De toon is gezet en Alfa Shirt is een feit. 

In 1996 ruilt Benoît zijn kot in voor een bedrijfsgebouw in industriepark De Blauwe Toren in Brugge. Vier jaar later, in 2000, is het tijd voor een uitbreiding in de vorm van twee overnames, met als logisch gevolg een verhuis naar het huidige gebouw – van maar liefst 3000 m² – in de Siemenslaan te Oostkamp. Kort daarna volgt een derde overname. Dankzij een diepgaande knowhow, een neus voor ondernemen en een enthousiast team van professionals blijft Alfa Shirt continu innoveren en groeien, all day every day.

Intussen is Alfa Shirt uitgegroeid tot dé referentie op vlak van het bedrukken en borduren van textiel in België. Wij kunnen steeds absolute kwaliteit garanderen omdat wij alles – van het volledige productieproces tot sales en marketing – centraliseren in onze moderne textieldrukkerij en borduuratelier te Oostkamp, West-Vlaanderen. Alfa Shirt staat dus niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor 100 % Belgisch. 
 
Bij Alfa Shirt zijn wij enthousiast om een strategische samenwerking aan te gaan met Biznizpoint uit Leuven. Door in 2023 onze krachten te bundelen, kunnen we onze klanten een nog uitgebreider en duurzamer aanbod bieden in het bedrukken en borduren van textiel en accessoires. Beide bedrijven zijn GOTS-gecertificeerd, wat onze toewijding aan duurzaamheid benadrukt. 

 

Deze samenwerking stelt ons in staat om ons territorium uit te breiden en de klantondersteuning te verbeteren. We zijn blij dat de voormalige eigenaars van Biznizpoint, Petra Dams en Dirk Declercq, aan boord blijven om samen onze groei voort te zetten. Dit markeert een nieuw en spannend hoofdstuk in de Belgische textieldruksector.

YOU NAME IT, WE PRINT & EMBROID IT

Productgroep
GROOTHANDEL, RETAIL
Shape Created with Sketch.
Website Catalogus
Productgroep
GROOTHANDEL, RETAIL
Foto's
Nieuws van de exposanten
29/08/2024

Biznizpoint Leuven maakt nu officieel deel uit van de Alfa Shirt Group !






Verzenden

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden terwijl je deze site bezoekt. Meer info over cookies