23 & 24
OKTOBER 2024

THE ECLOUD COMPANY

Exposantenlijst 2024

THE ECLOUD COMPANY

Ontdek de toekomst van eenvoudig en efficiënt laden met the eCloud company! Of je nu een KMO, zelfstandige, groot bedrijf, of werknemer bent, wij bieden een totaaloplossing voor jouw laadinfrastructuur. Wij ontzorgen je volledig door niet alleen het goedkoopste laadsysteem te bieden, maar ook een slim platform dat je stopcontact omzet in een #directcorrect laad- én terugbetaalpunt.

Geen installatie, geen gedoe. Onze installatie-vrije hardware herkent het stopcontact en koppelt elke laadsessie automatisch aan ons geavanceerde eCloud-platform. Dit platform zorgt voor een feilloze en automatische verrekening van de energiekosten tussen de stopcontacteigenaar en de gebruiker van het voertuig, of dat nu een werknemer, werkgever of leasingmaatschappij is.

Innovatief en voordelig – ons systeem maakt het voor iedereen eenvoudig om bestaande laadcapaciteit uit te breiden, zonder dure installatiewerken. Voeg simpelweg een chip toe aan je stopcontact en creëer direct een nieuw laadpunt dat veilig en betrouwbaar de auto herkent en laadt.

Met eCloud gebruik je jouw bestaande energievoorziening voor #slowcharging, wat niet alleen gunstig is voor je mobiliteitskosten, maar ook voor het elektriciteitsnet, de levensduur van de autobatterij en – last but not least – het milieu. Minder kosten, minder impact, meer gemak!

Stap vandaag nog in de toekomst van elektrische mobiliteit en ontdek hoe The eCloud Company kan helpen om slimmer, voordeliger en duurzamer te laden. Een must voor elk bedrijf, werkgever of werknemer.


Productgroep
BOUW, DIENSTVERLENING, TRANSPORT, ICT
Shape Created with Sketch. Shape Created with Sketch.
Productgroep
BOUW, DIENSTVERLENING, TRANSPORT, ICT
Foto's





Verzenden

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden terwijl je deze site bezoekt. Meer info over cookies