23 & 24
OKTOBER 2024

CROWNE PLAZA BRUGGE

Exposantenlijst 2024

CROWNE PLAZA BRUGGE

Welkom bij Crowne Plaza Brugge, een uitstekende keuze voor al uw zakelijke bijeenkomsten en evenementen in het hart van onze prachtige stad Brugge. Het hotel biedt 12 multifunctionele vergaderzalen die variëren van een vergaderzaal voor 2 personen tot ruime zalen voor 350 personen, perfect afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften.

Voor een unieke ervaring kunt u onze bijzondere zaal Sint-Donaas reserveren. Deze zaal, met zijn fundamenten van een middeleeuwse kerk, biedt een historische ambiance die een bijzonder karakter toevoegt aan uw evenement.

Voor grotere bijeenkomsten en feesten tot 300 personen, biedt onze elegante banketzaal een sfeervolle setting. Daarnaast kunt u elke dag genieten van verfijnde gerechten in ons restaurant PlazaCafé, onder leiding van chef Dirk Vandebosch. Wij serveren u een zorgvuldig samengesteld menu met lokale en verse ingrediënten, dat garant staat voor een culinaire ervaring van hoge kwaliteit.

Ons hotel beschikt over 96 ruime, moderne en comfortabele kamers, ideaal voor uw gasten of voor een residentiële vergadering. Bij Crowne Plaza Brugge combineren wij een strategische locatie met uitstekende voorzieningen en een professionele service om uw evenement tot een succes te maken.

Ervaar zelf waarom Crowne Plaza Brugge de ideale keuze is voor uw zakelijke evenementen. Kom gerust langs op onze stand voor meer informatie of om uw bezoek te plannen.

Productgroep
DIENSTVERLENING, TOERISME
Shape Created with Sketch.
Productgroep
DIENSTVERLENING, TOERISME
Foto's





Verzenden

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden terwijl je deze site bezoekt. Meer info over cookies