23 & 24
OKTOBER 2024

LIFEWORX GROUP

Exposantenlijst 2024

LIFEWORX GROUP

Vanuit Lifeworx ondersteunen we organisaties door hen te voorzien van gespecialiseerde professionals via projectstaffing en consultancy. Onze drie bedrijven – Finsiders (Finance), Human Minds (HR) en ideeds (Digitale Transformatie en Business Intelligence) – bieden tijdelijke of structurele versterking en ondersteunen de groei en ontwikkeling van jouw organisatie. Samen met jou werken we aan het realiseren van je doelen en het bereiken van concrete resultaten. Het is voor ons niet zomaar werk; we zijn gepassioneerd om bij te dragen aan jouw succes!

 

Productgroep
BOUW, DIENSTVERLENING, GROOTHANDEL, INDUSTRIE, LOGISTIEK, RETAIL, TOERISME, TRANSPORT, ICT
Website Catalogus
Productgroep
BOUW, DIENSTVERLENING, GROOTHANDEL, INDUSTRIE, LOGISTIEK, RETAIL, TOERISME, TRANSPORT, ICT
Foto's
Nieuws van de exposanten
23/09/2024

In het huidige digitale tijdperk is het voor financiële afdelingen cruciaal om mee te zijn met technologische ontwikkelingen. Een succesvolle digitale transformatie begint niet met het implementeren van de nieuwste tools, maar met het formuleren van een heldere en overtuigende strategie.

23/09/2024

In een wereld waar de arbeidsmarkt continu evolueert en de vraag naar gekwalificeerd personeel steeds complexer wordt, is een innovatieve aanpak essentieel. Sofie Schepens, Recruitment-as-a-Service (RaaS) manager bij Human Minds, belichaamt deze innovatie door te focussen op authenticiteit en persoonlijke banden. In ons gesprek deelt ze haar unieke visie op recruitment en legt ze uit hoe ze erin slaagt om de perfecte match tussen kandidaat en organisatie te realiseren.

23/09/2024

Stel je voor: een eeuwenoud familiebedrijf in de maakindustrie dat plotseling de kracht van kunstmatige intelligentie (AI) ontdekt. Het klinkt als een sprookje, maar het is de realiteit voor veel traditionele bedrijven vandaag. Het is niet langer de vraag of je met AI aan de slag gaat, maar hoe je dat effectief doet. Maar wacht even! Voordat je je in het AI-avontuur stort, is er een cruciale stap die je niet mag overslaan: het optimaliseren van je Business Intelligence (BI) en datamanagement.






Verzenden

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden terwijl je deze site bezoekt. Meer info over cookies